Over Duinblick

De naam Duinblick doet wellicht een belletje rinkelen. Voorheen ging onze B&B door het leven als Pension Duinblick. In 2019 hebben wij dit pension overgenomen en zijn wij begonnen met een grote verbouwing. Van binnen én buiten heeft het pand een volledige upgrade gekregen. Onze droom; een toekomstbestendige en daarmee duurzame design B&B neerzetten, is daarmee gerealiseerd. 

Van buiten is het pand geheel bekleed met Red Cedar hout, wat zorgt voor een unieke uitstraling die naadloos aansluit bij de Texelse natuur in de omgeving. Met Scandinavische inspiratie zijn we daarna aan de slag gegaan met het interieur. Het eindresultaat? Ruime en lichte kamers, strak maar warm ingericht en met een Texels detail. Daarnaast zijn alle kamers nu voorzien van eigen, luxe sanitair. De meeste kamers hebben een eigen balkon. Alle kamers hebben een ruime zitmogelijkheid in de tuin, waar als het weer het toelaat, op verzoek het ontbijt kan worden genoten. 

We ontvangen u graag als gast in onze B&B,

Familie Janssen


Michel & Ellis Janssen

📍 Ruijslaan 19 

De Koog, Texel

✉️  info@duinblick.nl
📞 0653602376


Contact

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.