Beleef Texel

De ligging van B&B Duinblick, tegenover de duinen, is werkelijk uniek te noemen. Met het strand en de dorpse gezelligheid allebei op loopafstand, zijn onze accommodaties de perfecte uitvalsbasis voor een complete Texelvakantie.  

De Koog

De liefhebber van het strandleven is in De Koog helemaal op zijn plek. Slechts twee duinenrijen gescheiden van het strand vindt u hier onze B&B. Het dorp zelf ligt ongeveer halverwege Texel en is één van de oudste dorpjes op het eiland. 

Het centrum van De Koog, zo’n 150 meter vanaf onze B&B, staat bekend om de vele restaurants en winkels. Struin rond in de boetiekjes of vertoef op één van de terrasjes en geniet van de Texelse specialiteiten. Heeft u inspiratie nodig? Wij adviseren u graag over de eet- en drinkgelegenheden in het dorp en aan het strand.

Strand

Het Texelse strand is slechts 250 meter verwijderd van onze B&B, daarmee ligt een verfrissende strandwandeling bij ons om de hoek. De dichtstbijzijnde strandopgang bij paal 19,5 komt uit bij Beachclub Texel. Dit strandpaviljoen is 365 dagen per jaar geopend, evenals het populaire strandpaviljoen Paal 17 niet veel verderop. Zomer of winter, het strand is in elk seizoen een bezoekje waard.  

Natuur

Natuurliefhebbers en rustzoekers kunnen hun hart ophalen in de omgeving van Duinblick. Een uitgebreid bosgebied vindt u aan de overkant van de straat. Hier wandelt of fietst u heerlijk over de bospaden. Ook het Nationaal Park Duinen van Texel ligt binnen handbereik. Natuurmuseum Ecomare ligt eveneens aan de Ruijslaan, op zo’n 10 minuten fietsen. Ecomare is een vogel- en zeehonden opvangstation, daarnaast biedt het een gevarieerde tentoonstelling over de ontwikkeling van de Waddeneilanden, de Noord- en Waddenzee.