Panorama DuinBlick Texel

De kamers

Pension Duinblick heeft in totaal 6 kamers:
Kamer 1 is een éénpersoons kamer en de kamers 2 tot 6 zijn  tweepersoons kamers.

- Zijn rookvrij
- Douche en toilet
- 2x1 persoons boxspringbedden

- Allergievrije Dekbedden en kussens

- Centrale verwarming
- Wekkerradio
- LCD tv
- Dvd speler
- Koelkast
- Servies - Waterkoker
- Föhn
- Senseo koffiezetapparaat
- Draadloos internet
- Handdoeken set

- Gratis wi-fi

-Eigen parkeerplaats

De twee persoonskamers  3 - 4- en 5 hebben eigen douche/toilet en een balkon , de prijs bedraagt € 40,00 p.p.p.n., inclusief ontbijt. Twee persoons kamer 6 bevindt zich op de begane vloer, met eigen sanitair, de prijs bedraagt € 38,00 p.p.p.n.inclusief ontbijt. Er kunnen maximaal 2 personen op een kamer.  Bij gebruik van 1 persoon op een tweepersoons kamer is de prijs voor kamer 3-4-5 € 58,00 p.n. incl. ontbijt en kamer 6 bij 1 persoon € 56,00 incl. ontbijt. Bij reserveren dient een aanbetaling te worden gedaan.

Kamer 1 is een eenpersoons kamer en kamer 2 een tweepersoons delen de douche en toilet en bevindt zich op de gang één meter van de kamers, de prijs voor deze kamers is € 32,50 p.p.p.n., dit is inclusief ontbijt. Bij gebruik van 1 persoon op een tweepersoons kamer is de prijs € 48,00 incl.ontbijt Bij reserveren dient een aanbetaling te worden gedaan. Toeristenbelasting Gemeente Texel bedraagt € 1,75 per persoon per overnachting met een maximum van 7 aan eengesloten overnachtingen.

Pension Duinblick zal gèèn 1 nachtboekingen accepteren.Er kunnen geen kinderen ondergebracht worden. En het pension is geheel rookvrij.Er woont in het Pension een grote en kleine hond van de eigenaar. Honden zijn in het pension van gasten niet toegestaan.

Bij feestweekenden zoals Pasen, Hemelvaart , Pinksteren en Kerst geldt over het algemeen een verblijf van minimaal 4 nachten. In de maanden  juli en augustus geldt er een minimaal verblijf van 7 nachten.

Kamer 1

Kamer 2

Kamer 3

Kamer 4

Kamer 5

Kamer 6

Eetkamer

Pension Duinblick
Kitty Mulder
Ruijslaan 19, De Koog, Texel
Tel. 0222-317 466, E-mail: info@duinblick.nl
© 2017 Pension Duinblick | Ontwerp: 53° Noord